Používáním těchto stránek souhlasíte s našimi zásadami cookie.
logo horeshoresplus.com
cs / en
slider
Housekeeping Aplikace
20.04.2022

Housekeeping Aplikace

Díky naší nové aplikaci HORES Housekeeping získáte moderní nástroj na kompletní housekeeping management hotelu. Není potřeba denně tisknout sestavy pro pokojské a ty pak ručně vyplňovat. Personál jednoduše zadá v telefonu nebo tabletu např. stav úklidu pokoje a ten se ihned zapíše do HORESu.

Pokojská si pomocí jednoho tlačítka může zobrazit dnešní příjezdy nebo odjezdy, případně v seznamu pokojů vybrat pouze neuklizené pokoje, ubytované pokoje apod. Pokud někomu z uživatelů nechcete zobrazovat jména hostů, stačí tuto možnost nastavit v parametrech. V parametrech je také možné nastavit způsob úklidu: v HORESu je totiž možné pracovat s inspekcí pokojů nebo mít režim pouze jednoduchý - dvoustavový.

 

Aplikace zároveň funguje jako komunikační nástroj mezi jednotlivými sekcemi v hotelu. Pokojská tak může zadávat úkoly pro technika nebo na recepci, včetně přiložení vysvětlující fotografie. Úkoly je možné samozřejmě zadávat i z HORESu směrem do aplikace. Zprávu pak vidí uživatelé, ať už v HORESu nebo v mobilní aplikaci.

 

Základní funkce

 

   

Stav hotelu

Dnešní příjezdy/odjezdy,
možnost anonymizace jmen hostů
 


Úklid

Úklid pokoje,
možnost inspekce úklidu


 


Úkoly

Zadávání a komentování úkolů
vč. fotografií

 


Účtování minibarů

Odeslání položek minibaru
na hotelový účet

 


Kompatibilní zařízení

Optimalizace pro zařízení se systémem Android
vč. tabletů

 


Propojení do HORESu

Okamžitá aktualizace údajů
do hotelového systému

 


WI-FI komunikace

Komunikace přes hotelové WI-FI,
nebo přes internet


Kontakty

Důležité kontakty na zaměstnance hotelu
a dodavatele vždy při ruce

   


 

Podrobnější informace naleznete v článku na našem portále podpory (po přihlášení) nebo kontaktujte naše obchodní oddělení: sales@horesplus.com případně volejte na: +420 773 492 356.