Používáním těchto stránek souhlasíte s našimi zásadami cookie.
logo horeshoresplus.com
cs / en
slider
HORES Web App
18.11.2021

HORES Web App

Do ostrého provozu jsme uvedli webovou aplikaci HORES, která vám umožní provádět z jakéhokoliv zařízení celou řadu nejpoužívanějších operací v hotelu. Se základní charakteristikou této nové aplikace vás seznámíme v tomto článku.

Webová aplikace

V první řadě je třeba zmínit, že se jedná o webovou aplikaci, která běží v okně vašeho oblíbeného prohlížeče. Ačkoliv je aplikace primárně určena pro mobilní telefony, můžete jí také provozovat na tabletu nebo notebooku či jiném desktopovém počítači, bez ohledu na to jestli je operační systém Android, Windows nebo iOS (a další Apple OS). Další výhodou tohoto řešení je, že se nemusíte starat o aktualizaci aplikace - po přihlášení vstupujete vždy do nejaktuálnější verze.

Pokud byste si chtěli přístup k aplikaci usnadnit a mít na ploše svého mobilního telefonu umístěnou ikonu aplikace, můžete postupovat podle návodů pro Android a Apple dostupných v našem článku na portále podpory.

Celá aplikace je k dispozici v češtině, slovenštině a angličtině.

 

 

Mobilní dashboard

Na hlavní obrazovce aplikace jsou k dispozici informační widgety, které Vám poskytnou okamžitou informaci o aktuálním stavu hotelu. Kromě základních údajů zde uvidíte třeba graf obsazenosti s náhledem do budoucnosti a minulosti, přijaté online rezervace a mnoho dalšího. Tento úvodní dashboard je podrobně rozebrán ve specializovaném článku na našem portále podpory.

 

 

 

Správa rezervací

Z mobilní aplikace máte přehled o všech vašich rezervacích, můžete vyhledávat, vytvářet nové rezervace, opravovat je nebo i stornovat. To vše rychle a přehledně, s okamžitou vazbou do desktopového HORESu. U rezervace je možné vyplnit nebo editovat všechny důležité údaje k rezervaci. Pokud má dnes příjíždějící rezervace vyplněné u všech hostů příjmení a číslo pokoje, je možné provést Check-in.

 

 

 

 

Graf pokojů

Nebo také "štafle", "plachta" ap. nabízí základní graficky znázorněný přehled obsazenosti jednotlivých pokojů v čase. Je možné rozkliknout rezervaci, bydlící pokoj nebo závadu/blokaci. Rezervace je také možné vytvářet kliknutím do volného místa. V aplikaci je možné zobrazit/schovat typy pokojů nebo pro přehlednost skrýt celá patra. Zobrazují se barvy rezervací nastavené v Horesu.

 

 

 

 

Bydlící pokoje

Bydlící pokoj je možné z přehledu rozkliknout a editovat základní údaje stejně, jako v destopové aplikaci. Je možné také zobrazit náhled účtu. V seznamu bydlících hostů je můžete zobrazit vybrané údaje konkrétního hosta na pokoji.

 

 

 

 

ReportPlace

Aplikace je napojená na nový systém reportů v HORESu - tzv. ReportPlace, který je také přístupný odkudkoliv z webového prohlížeče. Nabízí více jak 130 typů reportů v přehledné grafice a s bohatou funkcionalitou. Vzhledem k množství informací a nastavení ovšem doporučujeme minimální rozlišení alespoň 480px na šířku - ideální využití začíná v tomto případě na větším telefonu nebo tabletu. Do reportů se přihlašuje stejným způsobem jako do aplikace. Brzy se představení ReportPlace budeme věnovat v samostatném článku.


 

Multiproperty switch

Naši zákazníci z řad hotelových řetězců jistě ocení jednoduché přepínání mezi jednotlivými provozy pomocí navigace v horní části každé obrazovky. Můžete mezi hotely jednoduše přepínat, nebo si nechat všechny otevřené v záložkách prohlížeče, jako když vybíráte zboží na eshopu ;-)

 

Channel management

Asi nejpropracovanejší součástí aplikace je management správce kanálů. Ten nabízí ve dvou různých způsobech zobrazení plnohodnotný způsob okamžité inventarizace a aktualizace sazeb včetně zastavení prodeje na všech vašich distribučních kanálech a další sofistikované funkce. Ve vaší kapse tak nosíte - kromě klíčů - pravděpodobně nejpokročilejší channel management nástroj, který je v současnosti na trhu. Podrobnější informace k této funkcionalitě jsou k dispozici na vyžádání.


 

Aplikaci si můžete otestovat v našem demo přístupu, stačí napsat na podpora@horesplus.com svůj požadavek a my vše zařídíme. Pro hladký běh aplikace je ideální používat vždy aktuální verzi HORES. Přihlašovací údaje do aplikace platí stejné, jako máte do HORESu jako takového. Musíte mít ale povolený "Přístup k webovým službám" (je vyžadováno bezpečné heslo).

Další informace k nastavení aplikace naleznate v článku na našem portále podpora.horesplus.com.